Kandidáti Milovice Sobě - za lepší správu města

Milovice Sobě - za lepší správu města (sdružení Strany zelených a nezávislých kandidátů), volební program 2014-18

Vážení obyvatelé města Milovice,

v podzimních volbách 2014 budete vybírat své zástupce pro správu města. Zastupitelstvo a Rada města rozhodují o řadě věcí, které ovlivňují každodenně Váš život. Může to být upravená zeleň ve vaší ulici a na veřejných plochách, kvalita vzdělávání ve škole, bezpečnost ve městě, volnočasové aktivity pro děti a mládež, rozsah služeb, infrastruktura města a vzhled města - územní plán, vstřícný a profesionálně řízený městský úřad  s odborně vzdělanými vedoucími jednotlivých odborů.

Komunální politika je o řešení konkrétních témat, proto je důležité, aby starosta a vedení města byli aktivní lidé, kteří mají schopnost řídit tým městského úřadu, umí komunikovat s ostatními zastupiteli a veřejností, mají koncepční uvažování a dokáží určit a prosadit priority rozvoje města.

Pokud se do vedení města dostanou tzv. leklé ryby, jejichž snahou je přežít další den v úřadě s minimem starostí nebo naopak a ještě hůře - lidé, kteří chápou veřejnou správu jako druh vlastního podnikání, pak Milovice nemohou v soutěži o spokojené obyvatele s ostatními městy uspět.

Komunální volby mají velký vliv na to, zda se z Milovic stane dobrá adresa a obyvatelé budou považovat Milovice za svůj domov nebo naopak bydlení ve městě budou považovat pouze za dočasnou záležitost. V současné době se z Milovic vystěhuje za rok 5x více obyvatel než ze sousední Lysé nad Labem, kde je srovnatelný počet obyvatel.  Každé město pro svou dlouhodobou prosperitu potřebuje početnou a spokojenou střední třídu obyvatel a vytvářet tedy podmínky, aby tomu tak bylo.

V minulých komunálních  volbách v roce 2010  byla volební účast velmi nízká (Mladá 25%, Milovice 35%, Benátecká Vrutice 44%). Svou účastí ve volbách letošních rozhodnete, zda zůstane stejné vedení města, nebo jeho změnou bude možné přejít k moderní veřejné správě, která bude aktivně a koncepčně řešit rozvoj města Milovice.

Na kandidátní listině Milovice Sobě - za lepší správu města najdete kromě členů Strany zelených, kteří již mají zkušenosti s prací v obecním zastupitelstvu, členy řady místních občanských sdružení a aktivní obyvatele města.

Děkujeme  za  podporu  kandidátů volební strany  Milovice Sobě - za lepší správu města.

Souhlasit s námi nestačí, přijďte 10. -11. října 2014 k volbám !

Kandidátní listina sdružení Strany zelených a nezávislých kandidátů Milovice Sobě - za lepší správu města

1. Ing. Vladimír Vedral, 46 let, projektový manažer, Milovice, Strana zelených
2. Bc. Richard Vavrda, 40 let, IT konzultant, Milovice, Strana zelených
3. Bc. Martin Kloubek, 35 let, finanční poradce, Mladá, nezávislý kandidát